27. kesäkuuta 2013

Kesä on täällä!

Apua, en oo kirjoittanut tänne kohta viiteen viikkoon. Huh, aika menee välillä niin nopeesti ohi, ettei tajuakkaan. Tää kesä on ollut niin villi etten mä ole hirveesti saanut aikaa pysähtyä. Koko ajan ollut tulossa tai menossa. Mä en edes tiedä mistä taas aloittaa, kun kaikkea on tapahtunut. No viimeksi kun tänne jotain kirjoitin niin oli mun syntymäpäivänä.

No syntymäpäivä juhlat menivät hyvin. Käytiin Memphiksessä syömässä suurella "nekru" porukalla. Siis voitte kuvitella miten paljon meistä lähti ääntä ja kuinka paljon me riehuttiin. Memphiksen jälkeen osa porukasta siirty Circukseen ja osa meni Vaticaniin. No mulla meni 170€ juomiin illan aikana. Seuraavana päivänä olikin sen mukainen olo. Mutta kivaa oli ja mä rakastan mun ystäviä valtavasti.

Mitä muuta mä nyt sit oon tehnyt tämän kesän aikana.. No aika lailla nähnyt ystäviä, käynyt baareissa.. Josta tulikin mieleen kävin ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen Tigerissa. Olipas mielenkiintoinen kokemus. Ja sit tietenkin olin isolla porukalla Kaivohuoneen beach parteyssä. Tuntuu et koko toukokuun ja kesäkuun alusta mä en oo tehnyt mitään muuta kun juossu baareissa kun on ollut vapaata. Huoh, mitä iloa on treenaa itsensä kesäkuntoon jos kesällä sit lihoo..!?! Ajan haaskausta! Mulle on tullut melkeen 5kg takas, mä en kestä, eikä mulla ole nyt mitään motivaatiota treenaa tai tehdä yhtään mitään liikuntaa. Missä olet motivaatio, mä tarvitsen sua kipeesti..!?! No nyt olen ollut 2 vkoa käymättä yhtään missään ja minimoinut alkoholin käytön. Nyt kulutetaan tää kaikki pois.

Ajatella että kohta kesäkuu on ohi ja me siirrymme heinäkuuhun. Kääk, kohta tääkin kesäloma on ohi. Eli nyt nauttimaan kaikesta mitä tällä kesällä on tarjota mulle. Pitkään mä etsin onnellisuutta, nyt mä löysin sen! Parhaimmat hetket tästä kesästä on ollut se että on saanut viettää pojan kanssa niin paljon aikaa. Käytiin jopa lintsillä. Poikakin on jo nyt 3 vuotias ja elämä on täynnä yllätyksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti