25. maaliskuuta 2012

Uusia tavoitteita, uusi elämä!!

 It's time to be happy again!

Eilen käyvin ostamassa ihka ensimmäisen vaakani.. Oli kyllä todella jännää! Ja tänä aamuna pääsin kokeilemaan sitä heti ja lukemat olivat positiivisia.. 70,5 kg oli nykyinen paino.. Aivan mahtava fiilis! Tekee mieli pomppia tasajalkaa.. Ja kävin tänään ekaa kertaa laskemassa painoindeksini, tulokseksi tuli 22.25. Nyt alkaa kaikki lukemat näyttää jo paljon paremmilta kuin tammikuussa. Jotenkin on niin hyvä olo ja mieli.. Uskaltaa taas katsoa itseään peilistä ja nähdä itsensä kauniina. Vielä 10,5 kg pois ja mä voin esitellä mun pyykkilauta vatsaa rannalla tänä kesänä.. Mulla on ollut kaikista eniten ongelmia tuon mun vatsani kanssa, kun mulle tuli raskausarpia sille alueelle, mut eiköhän ne siitä haalene, kun laihtuu ja jos ei, niin "I just hade a baby.." Mä oon niin onnellinen ja tää on juuri sitä motivaatiota mitä tarvitsin että saan itseni ensi viikon jälkeen salille! Pariisin matkakin jo varattu ja maksettu.. Lähtö 10.5 ja paluu 14.5! Mä aion niin nauttia mun elämästä nyt 2 vuotta täysillä ja sit kun valmistun 2014 niin ehkä hetkeksi taas pysähtyä. Nyt ainakin mennään elämässä eteenpäin ja KOVAA!

Tavoitteet: 

1. Laihduttaa..
2. Parantua masennuksesta..
3. Saada elämäni raiteille..
4. Nauttia elämästä..
5. Korjata mun parisuhde, jos sille enään mitään voi tehdä..
6. Tehdä asioita jotka tekevät minut onnelliseksi..
7. Onnistua koulussa, jotta valmistun..
8. Olla murehtimatta asioista, joista ei tarvitse murehtia..
9. Elää onnellista elämää, rakkaiden ihmisten kanssa! 8 kommenttia:

 1. tota hetkinen, mitä tarkoita korjata sun parisuhten? eiks teille menny hyvin sun poikaystävän kaa?
  Paljon tsempa sulle rakas! Sä onnistut iha missä vaan, oot vahva!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noup! Suhde rakkoilut, mut parempaan suuntaan ollaan menossa :) Kiitos Alexandra.. Sä oot aina niin kannustava!! :) Oot ihana!

   Poista
  2. no toivottavassti saatte korjattu suhtenne kokonaan, sä todellaki ansaitset onnea, rakas ♥

   Poista
  3. Voi.. Toi oli niiin kauniisti sanottu! Joo toivotaan että korjaantuu, mutta ainakin kovasti töitä tehdään <3

   Poista
 2. Reeniä reeniä ! kiitos blogista Blanche ps. hyviä tavoitteita :) terv : Kai Kuutamo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon!! 7 kg tippunut jo pois, tästä se lähtee.. :)

   Poista
 3. Voihan p... Siulla ollu tosi monta kirjotusta, eikä miulle oo tullu mitää ilmotusta, vaikka tää siun blogi on "seurannassa", ja aikasemmin tullu :( Mie jo aattelin, et sie oot hävinny koko blogista, ku ei tuu ilmotusta uusista teksteistä, nyt vasta ku käin sattumalta kurkkimassa, ni täällähän on jo vaikka kuin paljo tekstiä :(

  Siulla on kyllä hyvät tavotteet, toivottavasti onnistuu :) Ja toivottavasti saisitte tein suhteen kuntoon, jos suinkin mahollista (vaikka en teistä kumpaakaan tunne, enkä tiedä taustoja), eiköhän siunkin olis aika saada olla jo onnellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella harmi että sulle ei ole tullut mtn ilmoitusta siitä et olen tänne kirjoitellut.. No mutta nyt tiedät että täällä yhä ollaan ja kirjoitellaan aktiivisesti :)

   Kiitos ja toivotaan samaa.. Nyt jo lähtenyt 7kg.. Vielä pitäs 10kg tiputtaa ja kaikki on hyvin.. Suhdetta korjaillaan parhaillaan ja hyvin on ainakin toistaiseksi mennyt, mut en uskalla juhlia ihan vielä, sillä mun onnella kaikki aina kaatuu aikanaan :( Sä olet ihana ja toi oli ihanasti sanottu Helena.. Toivon itsekkin vähän onnellisuutta nytten.. Niinkuin joskus aikaisemmin kirjoitin, et "uusi vuosi, uusi alku" niin tän vuoden on parasta olla hyvä, koska takana todellakin 2 ns huonoa vuotta..

   Poista