15. toukokuuta 2013

Toukokuu on mun kuukausi!

Whoo, taas on kolme viikkoa vierähtänyt. Mulla on ollut niin paljon kiireitä et tänne kirjoittaminen on kyllä valitettavasti jäänyt. No mutta mistä mä nyt aloittaisin... No remontin ja sisustuksen suhteen ollaan päästy eteenpäin.. Makuuhuone on nyt virallisesti valmis. Olohuoneeseen saatiin kasattua uusi tv-taso ja eteinen on viittä vailla valmis. Tää nyt ei ihan valmistu aikataulun mukaisesti, mutta who cares.. Valmistuu sit kun on sen aika.

Mä oon odottanut koko tämän ajan tätä viikkoa ihan sen takia koska tää on mun vika viikko koulua ja sit alkaa L.O.M.A! Ihan huippua. Ja tämän viikon sunnuntaina alkaa mun kesäkauden avajaiset jefun seurassa. Ja sit tiistai meitsillä on syntymäpäivät ja ens viikonloppuna juhlitaan mua! Mä rakastan toukokuuta! Ja pakko antaa tolle säällekkin iso käsi, meinaa on ollut aivan ihanan lämmin!

Viikonloppuna olin vaihteeksi pitkästä aikaa baarissa isolla frendi porukalla ja olipa kivaa. Tietenkin isolla porukalla ulos lähteminen ei koskaan ole drama free, mut meillä oli tooodella kivaa. Mä niin aion rokkaa koko kesän ajan! Meitsi tulee olee ihan tulessa, meinaa tätä kesää on odotettu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti