28. elokuuta 2012

Three stories in one!

Sunnuntai 26.8

Sunnuntaina heräsin hyvin onnellisena. Mulla oli Timi kainalossa ja muutenkin ei ollut enään yksinäistä. Herättyämme käytiin suihkussa ja puettiin päälle, sen jälkeen mentiin thai buffettiin syömään ja sit mentiin leffaa kattoo Ted! Vitsi se oli hyvä elokuva. Elokuvan loputtua lähdin käymään kotona ja menin ystäväni Veeran luokse kyläilee. Sieltä lähdettyä oli jo aika mennä nukkumaan, huomenna kun on töitä!

Sushi

Kiinalaista

Frozen yogurt
1,2 L limu & poppareita

Ihmettelin suuresti miten tämä mainos on jo laitettu, nyt on vasta elokuu!


Maanantai 27.8

Tänään oli maailman kamalin ja paskin työpäivä, thank god se on ohi. Halusin vaan päästä purkaa energiaani, joten lähdin naapurini Sophian kanssa lasipalatsille kaakaolle ja samalla kävin ostamassa suomalaisesta kirjakaupasta kalenterin. Oli ihana päästä juttelee ystävän kanssa jotain muuta. Nyt nukkumaan, huomenna on uusi päivä.

Kaakao

Cafe Lasipalatsi


Mun hienon hauska kalenteri


Tiistai 28.8

Tänään oli hyvä päivä töissä. Mulla on kyllä hyvä ohjaaja. Duunin jälkeen tulin kotiin ja laittauduin ihmisen näköiseksi ja lähdin bussilla kohti naisenklinikkaa. Ystäväni Alexandra on tänään synnyttänyt pienen Kimora tytön. Painoa tytöllä on 3230g ja pituutta 50cm. Kimora oli kyllä niin suloinen! Tutustuin jopa kolmeen Alexandran kavereihin, ne oli aivan ihania tyttöjä!
Kävin ostaa minille vähän vaatteita!
Vaipan vaihto aika

Pylly pesuPäivän look!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti