26. kesäkuuta 2012

Proud of my self!

Tänään oli taas niitä päiviä et olisin voinut jäädä makaamaan sängyn pohjaan. Väsymys oli taas huipussaan! Aamulla hoidin asioita ja sitten tulin takaisin kotiin ja vedin melkein kolmen tunnin päiväunet. Sen jälkeen näin ystäväni Janen ja hänen lapsensa keskustassa. Koitimme nauttia alennuksista ja shoppailla, mutta emme löytäneet mitään kivaa. Huomenna pitää kai mennä uudestaan, jos vaikka sitten löytäisi jotain. Ystäväni lapsella on syntymäpäiväjuhlat lauantaina ja kävin ostamassa pienelle 2 vuotta täyttävälle neidille lahjan ja kortin. Päästyäni kotiin, Timi odotti minua täällä sillä olimme sopineet että hän tulee käymään jotta saamme juteltua. Saimme hetken aikaa juteltua ja sitten hän lähti! On se niin outoa että voi ikävöidä jotakin niin paljon vaikka näkeekin päivittäin. Tajusin juuri että kirjoitin sellaisen "to do-listan." Listalla oli asioita mitä minun piti toteuttaa.. Nyt olisi varmasti hyvä aika ottaa lista esiin ja katsoa mitä on jo toteuttanut ja mitä ei! 

1. Laihduttaa..
2. Parantua masennuksesta..
3. Saada elämäni raiteille..
4. Nauttia elämästä..
5. Korjata mun parisuhde, jos sille enään mitään voi tehdä..
6. Tehdä asioita jotka tekevät minut onnelliseksi..
7. Onnistua koulussa, jotta valmistun..
8. Olla murehtimatta asioista, joista ei tarvitse murehtia..
9. Elää onnellista elämää, rakkaiden ihmisten kanssa!


Nyt kun katselen tätä listaa, en voi muuta kuin olla ylpeä itsestäni. yhdeksästä asiasta vain kaksi on yliviivaamatta. Harvoin sitä huomaa muutosta ja kuinka hyvin elämä on, ellei näe sitä paperilla.

 
Pikku neidin kassakone


 
Muovailuvahaa pikku neidille

7 kommenttia:

  1. todella hienosti oot onnistunut! jatkaa samaan malliin, kyllä kaikki järjestyy ku uskot ittes! Todistit jo että oot vahva ihminen ja pystyt hoitaa omia asioita ja ongelmia =)
    Kyllä kaikki vielä järjestyy ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ale! Olen itse myös todella ylpeä itsestäni, mutta eteenpäin mennään ja vaikka tulis kilo paskaa eteen, niin ne vaan siirretään ja sit jatketaan matkaa kohti tulevaa! <3

      Poista
    2. hyvä asenne rakas! näin se homma hoituu <3

      Poista
  2. Ohoh, hienosti on lista pienentynyt, onnittelut siitä! :)

    VastaaPoista