6. marraskuuta 2012

Kiire kiire kiire!

Eilen tuli puhuttua ystäväni Alexandran kanssa 3,5 tuntia puhelimessa, hups! No se nyt vaan veny ja meillä oli paljon asiaa. Harmittaa että Alexandra asuu niin kaukana. Jos asuis lähempänä, esim helsingissä olisin siellä varmaan joka toinen päivä. Me vaan ymmärretään toisiamme ja olemme niin samanlaisia. Sain jopa pariin otteeseen jutella Kikin kanssa, joka jokelteli hyvin innokkaana. Hän oli kovasti samaa mieltä kanssani! 

Tänään oli taas herätys kello soimassa 4.45 ja lunta satoi. Eikun ylös ja menoksi vain. Tänään töissä oli todella kiireistä. Sain ihan itse vetää kokki kerhon kahdellekymmenelle lapselle. Oli kyllä hieman jännää. Jännitin alussa sitä hirveesti, mutta sitten kun pääsin vauhtiin, mikään ei voinut pysäyttää minua. Leivoimme isille muffinseja, sillä sunnuntaina on sitten isänpäivä. Torstaina isät sitten tulevat päiväkotiin aamiaiselle lapsen kanssa. Minulla oli hauskaa ja lapsilla oli hauskaa. Tänään päiväkotiimme tuli Hannu ja peikko teatteri. Lapset olivat kovin innoissaan. Koko päivä meni juosten paikasta toiseen ja lapsetkin alkoivat olemaan levottomia. Niille jotka eivät muuten tiedä, niin tänään on ruotsalaisuuden päivä, därför försökte jag tala svenska, men det var då när ingen av oss talar svenska. Lapsetkin olivat ihan yllättyineitä että mitäs me koitamme säälittävästi höpötellä.

Tänään oli myös anatomian tentti. Noh, ei tainut mennä ihan putkee, mutta onneksi sen voi aina uusia. En ota sitä vakavasti. Tulis muuten ihan liikaa stressiä. Nyt koitetaan minimoida kaikkia ärsykkeitä. On tää elämä rankkaa.

Musta välillä tuntuu et mä oon koko ajan menossa ja tulossa etten mä ehdi edes hengähtää. Tämän viikon piti olla sali viikko, mutta eipä ollutkaan. Toivotaan että saan skarpattua taas. Tuntuu vaan et koko ajan on jotain ja päivässä on ihan liian vähän aikaa. Ja sitä paitsi pimeys iskee tänne jo joskus 17 jälkeen jolloin ei tee mieli tehdä yhtään mitään. Mä toivon että nyt viikonloppuna ehdin pysähtyä ja hengähtää, edes hetkeksi. Ei oo kyllä helppoa olla töissä ja opiskella samaan aikaan. Hukun välillä niihin koulu juttuihin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti