3. heinäkuuta 2012

Riehutaaaan!!

Tänään herättiin ennen yhdeksää ja oltiin jo vähän vaikka kaksitoista matkalla viikkiin ystäväni luokse kylään. Siellä olimme hetken aikaa, kunnes lähdimme kotiin pakkaamaan eväitä matkaan, koska vuorossa oli HOPLOP! Tämä oli meidän ihan ensimmäinen kerta hoplopissa ja kivaa oli. Ystäväni Laura ja hänen 4 lastaan olivat mukana ja voi että kun meillä oli hauskaa!  Olimme hoplopissa kolme tuntia ja sieltä sitten menimme katsomaan jalkapalloa. Olimme siellä parisen tuntia ja sitten ajoimme kotiin. Olipa kerrassaan tapahtuma rikas päivä! :) Lapsilla oli hauskaa yhdessä ja niin oli aikuisilla! Päivän kruunasi ihana aurinko joka on paistanut nyt viisi päivää putkeen ja jatkaa paistamistaan! Kesä on vihdoin täällä! 

 
Pompitaan!

 
Saana, Luna & Jayson

 
Ottelu menossa..


 
Voiton tuulahdus!

Söpöläiset!

 
Prinsessa Luna

 
Jayson & Olivia

 
Saana, Bensku, Luna, Laura, Olivia & Jayson

 
Reppuselkäään!


Tänään tuli myös tilipäivä ja aika äkkiä sekin meni, kun kaikki laskut oli maksettu! Mä en ikinä stressaa rahasta, mulla on aina taipumus todeta että kyllä se jostain tulee, Mutta eipä tulekkaan. Mä olen laskujen kanssa ihan kusessa tässä kuussa ja ensi kuussa. Syyskuussa vasta hellittää. En tiedä taas miten selviän yksin näistä laskuvuorista, mutta eiköhän se siitä! Pitää vaan ajatella positiivisesti ja ajatella että kaikki järjestyy, meinaa jos ajattelee hirveen negatiivisesti, kaikki kaatuu! Sain tänään myös puhelun siitä että mun terapia ajat perutettiin 2 vkon ajan. Mä en tiennyt oisinko alkanut itkemään vai mitä olisin tehnyt. Mä tarviin joka viikko niitä aikoja. Vaikka olen parantunut masennuksesta, on asioita joita en voi puhua kenenkään muun kanssa kun tämän terapeuttini kanssa ja nyt hän on poissa. Ja tuntuu et kun haen Timiltä tukea, hän ei ole siinä! Tuntuu että kaikki jättää mut pulaan silloin kun mä eniten niitä tarviin! Where are MY people..? 


Salilla en ole käynyt varmaan kolmeen viikkoon, mutta kun aktiivisesti liikun ja syön niukasti nykyään, niin paino on pysynyt samana. Se on hyvä että se on sentään pysynyt hyvänä, ettei siitäkin tarvitse stressata. Jotenkin olen itsestäni niin ylpeä tän apainon kannalta. En olisi ikinä uskonut et näin hyvin olisin onnistunut, mutta kaipa se on omasta tahdon voimasta kiinni!

2 kommenttia: